ANTALYA / AKSU - Karaöz Ortaokulu

Mrt

Okulmuzda birinci dönem boyunca en çok kitap okuyan öğrencilerimiz Türkçe öğretmenimiz Ramazan HAYRAT tarafından ödüllendirilmiştir.

Lise Gezisi

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine rehberlik kapsamında lise gezisi düzenlenmiştir.

Ock

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlemiş olduğu voleybol turnuvasında okulumuz 2. olmuştur.

May

19 Mayıs 1919, "Ya istiklal ya ölüm!" düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Millî mücadelenin 101. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
    Millî değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti'ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" kutlu olsun!

May

12 MAYIS 2022 tarihinde Ahenk Projesi kapsamında Antalya Barosu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmen ve öğrencileri okulumuz ana sınıfı öğrencilerini ziyarete gelmiştir.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde, kuruluşunun 102. yılını gurur ve coşkuyla kutladığımız Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini rahmet ve şükranla anıyoruz. Millî değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlu olsun.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi öğrencilerimiz çocuk oyunlarıyla eğlendiler. Katkılarından dolayı Beden Eğitimi öğretmenimiz Aslı KORKMAZ'a teşekkür ederiz.

Nis

21 Nisan 2022 tarihinde Ahenk Projesi kapsamında Karaöz Ortaokulu / İHO değerli öğretmenlerimiz keyifli bir iftar yemeğinde bir araya geldi. Organizasyonda büyük emeği geçen Arapça Öğretmenimiz Şamil ÇETİN'e, okul personelimiz Ayşe Hanım ve Dürdane Hanım'a, öğrencimiz Cemre'ye ve tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Karaöz İmam Hatip Ortaokulundan İngilizce öğretmenimiz Derya ÇELTİKCİ'nin proje ortaklarından olduğu " Save one drop, save all the world " adlı e-twinning projesi kapsamında eğitim talebinde bulunduğumuz DENİZ TEMİZ DERNEĞİ ( TURMEPA ) öğrencilerimize 18.04.2022 tarihinde Zoom uygulaması üzerinden biliglendirme amaçlı seminer vermiştir. Deniz Temiz Derneğine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı, Mart ayının son pazartesi günü başlayan haftanın Kütüphane Haftası olarak değerlendirilmesini kararlaştırmıştır. Hafta süresince kütüphanenin önemi anlatılır. Kütüphaneciliğin sorunları kamu oyuna duyurulur. Halk, kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirilir. Okullarımızda kütüphanenin yararlarından söz edilir. Kütüphanelerde uyulması gerekli kurallar öğretilir.

Bulunduğumuz yerdeki kütüphanelerden yararlanalım. Kütüphanelerin zenginleşmesi için kitap armağan edelim. Kitapların korunduğu, yerleştirildiği kitaplığı, kütüphaneyi temiz tutalım. Okuma salonlarında kimseyi rahatsız etmeyelim.

Nis

Ahenk projesi kapsamında  31.03.2022 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup HOPLAR, Şube Müdürümüz Adnan CELALİ ile birlikte Karaöz  Ortaokulu/ İHO  Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti ve öğretmenlerimizle toplantı yaptı. Okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.